Mortex

Mortex is geen nieuw product, maar het is momenteel erg in trek en aan een stevige opmars bezig dankzij de goede eigenschappen.

Door de samenstelling zijn de toepassingen bijna onbeperkt, droge ruimtes, vochtige ruimtes, binnen, buiten...

Bovendien kan u opteren om hele ruimtes met mortex te bewerken, of enkele wanden, vloeren of meubels te accentueren. Hierbij kan u ook nog kiezen voor een strakke, gladde afwerking, of juist een grovere afwerking.

U geeft uw interieur ongetwijfeld een extra luxueuze uitstraling met deze hoogwaardige, decoratieve Mortex afwerking.

Door pigment toe te voegen zijn vele kleuren mogelijk, waardoor een bij uw project passende kleur altijd mogelijk is, of het nu hypermodern, of juist rustiek is.

Mortex heeft vele voordelen, het kan tegen warmte en koude, is waterdicht, slijtvast...

Mortex is ook de ideale oplossing bij een (gedeeltelijke) renovatie. Door de geringe dikte van de laag (2 tot 6mm) kan mortex het verschil maken tussen volledig vernieuwen met breekwerk, of een oppervlak behandelen met mortex. Dit kan de prijs van uw renovatieproject aanzienlijk drukken.

Mortex kan op bijna elke ondergrond toegepast worden, wel is een goede voorbereiding belangrijk, als de onderliggende laag gaat scheuren, zal de mortex eindlaag mee scheuren. Daarom staan wij u met raad en daad bij om de voorbereidende werken uit te voeren.

Mogelijkheden: douches, badkamers, badkamermeubels, keukens, vloeren (ook mét vloerverwarming!), wanden, plafonds, trappen, werkbladen, hammams, meubels...

 
     

         
  Home
Mortex
Microtopping
Waterdichting
Schilderwerken
Projecten
Contact

Decorstuc Cornelis
Peter Cornelis
Rozenlaan 14
2300 Turnhout
BTW 0886 828 042

Belgie 0477 69 68 21
Nederland 0032 477 69 68 21
info@decorstuc-cornelis.be